Pannenkoekenverkoop (vriendenkring)

Beste kinderen, leerkrachten, ouders, grootouders,                                                                                             

Beste sympathisanten

Een hartelijke groet vanwege de Vriendenkring van De’weide’ Wereld.

De Vriendenkring? Wie zijn dat? Wat doen zij?

Een korte toelichting.

Een groep vrienden, bestaande uit enerzijds gepensioneerde leerkrachten, onderhoudspersoneel, opvangmoekes en anderzijds mensen die vroeger deel uitmaakten van de ouderwerking; nu niet meer omwille van geen kinderen meer op school. Kortom een groep enthousiastelingen die de school een warm hart blijven toedragen door waar nodig een helpende hand toe te steken en als het kan ook een financieel duwtje in de rug te geven. Zo werd een deel van de opbrengst van de catering bij de circus-voorstellingen vorig schooljaar overgemaakt aan Bednet. Recent is 1000 euro gespendeerd voor de aankoop van nieuw spelmateriaal voor de lagere school. En zo komt iedere euro die op een of andere manier vergaard wordt ten goede aan de kinderen van de school. Ook de kleuterafdeling komt binnenkort aan de beurt. Er is de organisatie van de verkeersdag en in 2020 zijn er terug bos- en zeeklassen gepland.                                                                                                               

Naast de dagelijkse hulp in de eetzaal of bij andere gelegenheden zoals uitstappen, grootouderfeest, opendeurdagen…organiseerde de vriendenkring onder de bezielende leiding van meester Johan Van Cauwenberghe zaliger elk jaar een kerstdrink en om de twee jaar een verkeersdag voor de hele school. Dit willen we blijven organiseren. Op donderdag 20 december 2018 is er de jaarlijkse kerstdrink en op dinsdag 25 juni 2019 staat de 8ste verkeersdag gepland. 

De kerstdrink dit jaar willen we  koppelen aan een pannenkoekenverkoop, uiteraard TOTAAL  VRIJBLIJVEND. We bieden jullie lekkere DRIES-pannenkoeken aan tegen 6 euro/kg. (= 12 stuks/kg)      In bijlage vinden jullie een bestelformulier. Uiteraard kunnen jullie familie, buren en vrienden aanspreken. Het bestelformulier mogen jullie behouden als geheugensteun en om te weten aan wie je pannenkoeken verkocht hebt. Het volstaat het etiket op de envelop in te vullen en zeker het totaal aantal pakketten pannenkoeken te vermelden. Die enveloppen worden samen met het geld (liefst gepast) op school ingewacht tegen vrijdag 7 december 2018 (vroeger mag ook!). De pannenkoeken kunnen dan worden afgehaald tijdens de kerstdrink  op donderdag 20 december van 16.00 tot 19.00u.    

Alvast hartelijk dank.

Namens de vriendenkring